Niestety zapieczenie było tak WIELKIE, że nie obyło się bez rozbiórki strona kierowcy tak zapieczona, że przy wybijaniu (próbowałem ale się nie dało) gwint i nakrętka spłaszczył się , ale trochę magii w rękach i udało się je nakręcić na miejsce wszystko bangla, wycieraczki zapierniczają jak nowe , trzpiot wyszedł z tuleją taki był zabrudzony, aż przeżarty , teraz walczę z założeniem wycieraczki na miejsce u pasażera bo jak usunąłem brud okazało się, że na nim właśnie trzymał się wycieraczki i nie mają już frezów , teraz śmigam z jedną, ale mam już pomysł - docelowo będzie wymiana wszystkiego - niestety na zamienniki, bo nowe kosztują mega cash nawet na szrocie - chyba, że macie inne propozycje?
[O1] Ścina tylnie opony od wewnątrz. O1 combi 1.9tdi 90ps
Zwiń
X
-
[O1] Ścina tylnie opony od wewnątrz. O1 combi 1.9tdi 90ps
Szukałem ale chyba kiepsko mnie zadowalają odpowiedzi...
Mianowicie jak w temacie tylnie opony ścierają się na mniej więcej 5-7 cm na wewnętrznej stronie...
Krzywa belka?
Miałem bęcka w lewy tylni bok i może koleś zachaczył o koło...? Nic nie było widać na kole ale może puknął?
Na zbieżność pojechałem ale powiedzieli że na oko po oponach widać że coś jest z belką....
Co dalej? Wymiana belki? Prostowanie?
-
-
no to nowa belka i tyle
kiedyś pomykałem Astrą G, chciałem przylansić, zaciągam ręczny ale nie zmieściłem się i jeb w krawężnik...
można na czopach jakimiś tulejami, podkładkami, etc ale to moim zdaniem rzeźbienie w gównie...
zgłosiłem i zrobiłem z AC - nowa belkakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz