[O1] Ścina tylnie opony od wewnątrz. O1 combi 1.9tdi 90ps

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Greg_gd
    Classic
    • 2012
    • 7

Niestety zapieczenie było tak WIELKIE, że nie obyło się bez rozbiórki strona kierowcy tak zapieczona, że przy wybijaniu (próbowałem ale się nie dało) gwint i nakrętka spłaszczył się , ale trochę magii w rękach i udało się je nakręcić na miejsce wszystko bangla, wycieraczki zapierniczają jak nowe , trzpiot wyszedł z tuleją taki był zabrudzony, aż przeżarty , teraz walczę z założeniem wycieraczki na miejsce u pasażera bo jak usunąłem brud okazało się, że na nim właśnie trzymał się wycieraczki i nie mają już frezów , teraz śmigam z jedną, ale mam już pomysł - docelowo będzie wymiana wszystkiego - niestety na zamienniki, bo nowe kosztują mega cash nawet na szrocie - chyba, że macie inne propozycje?
  • szynol22
    Classic
    • 2011
    • 25

Szukałem ale chyba kiepsko mnie zadowalają odpowiedzi...
    Mianowicie jak w temacie tylnie opony ścierają się na mniej więcej 5-7 cm na wewnętrznej stronie...
    Krzywa belka?
    Miałem bęcka w lewy tylni bok i może koleś zachaczył o koło...? Nic nie było widać na kole ale może puknął?
    Na zbieżność pojechałem ale powiedzieli że na oko po oponach widać że coś jest z belką....
    Co dalej? Wymiana belki? Prostowanie?

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

no to nowa belka i tyle

kiedyś pomykałem Astrą G, chciałem przylansić, zaciągam ręczny ale nie zmieściłem się i jeb w krawężnik...

można na czopach jakimiś tulejami, podkładkami, etc ale to moim zdaniem rzeźbienie w gównie...

zgłosiłem i zrobiłem z AC - nowa belka
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

Pracuję...